Trailer: David Oyelowo holder Kate Mara som gidsel i ’Captive’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kate Mara og David Oyelowo har begge kraftig medvind i sejlene for tiden. Mara cementerede talentet som hårdkogt reporter i clinch og i kanen med Kevin Spaceys politiske tyran i ’House of Cards’, mens Oyelowo fik sit gennembrud som den ikoniske menneskerettighedsforkæmper Martin Luther King i ’Selma’.

I ’Captive’ holder Oyelowos flygtede fængselsfange Mara som gidsel i hendes eget hjem, mens han skjuler sig fra myndighederne. Stockholmsyndromet slår til i takt med, at de plagede sjæle finder en fællesnævner i afsavnet af deres børn og søger tilflugt og lindring i selvhjælpslitteraturens lommefilosofi.

»Can you forgive me?« spørger Oyelowo Mara. »I don’t know, but maybe God can«, svarer hun. Man kan frygte, at ‘Captive’ svælger lovlig lystigt i ‘inspirerende’ selvhjælpscitater med religiøse overtoner, men omvendt bør duoen i de bærende roller være garant for dramatisk tyngde.

Det vides endnu ikke, om og i givet fald hvornår ’Captive’ rammer de danske biografer.

Læs også: Overset instruktør og skuespiller bag ‘Selma’ på vej med film om Hurricane Katrina

Læs også: ‘Selma’ / Anmeldelse

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af