Trailer: Revolutionen raser i den første teaser for ‘The Hunger Games: Mockingjay del 2’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Harry Potter’ startede det, der ligner en grim tendens i hypede Hollywood-franchises med bogserier som forlæg: At bryde det sidste kapitel op i to dele for at skovle flere moneter i sparegrisen. ’Twilight’-serien gjorde ’Harry Potter’ kunsten efter med oversavningen af ’Breaking Dawn’, og nu melder ’The Hunger Games’ sig ind i klubben med anden del af ’Mockingjay’.

Mens ’The Hunger Games: Mockingjay del 1’ takket være det kommercielle krumspring havde karakter af stilhed før stormen, ligner anden del ét langt klimaks med revolutionære voldsudgydelser på menuen. Jennifer Lawrences heltemodige bueskytte, Katniss, er kommet helskindet igennem arenaernes barbari og har nu samlet de undertrykte tropper til et endeligt opgør mod Donald Sutherlands bistre statsleder.

Teaseren er mere forudsigelig end opsigtsvækkende, men den slår effektivt stemningen an med en række imponerende scenerier. Om filmen kan sætte et tilfredsstillende punktum for ’The Hunger Games’-serien, vil vise sig den 19. november, når den får premiere i de danske biografer.

‘Game of Thrones’-fans vil bemærke, at Gwendoline Christie, aka Brienne of Tarth, dukker op i ‘Hunger Games’-finalen.

Læs også: ‘The Hunger Games: Mockingjay del 1’ / Anmeldelse

Læs også: 7 grunde til, at du ikke behøver være teenagetøs for at elske ‘The Hunger Games’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af