Vi rangerer: Sportsfolk, der blev filmstjerner – de bedste og mest forfærdelige

Historien er fyldt med store atleter, der har taget turen fra sportsbanen til filmsettet. I anledning af HBO’s ’Ballers’ med eks-wrestleren The Rock i hovedrollen rangerer vi dem ud fra deres succes i filmbranchen.

De bedste nr. 10: O.J. Simpson

Efter en glorværdig karriere i NFL tog Simpson turen til Hollywood og fik sit gennembrud i ’The Towering Inferno’ fra 1974 over for Paul Newman og Steve McQueen.

Indrømmet, den tidligere NFL-stjerne var ikke en gudsbenådet skuespiller, men hans mekaniske spil passede som fod i hose i Zucker-brødrenes absurde ’Naked Gun’-film. Simpson spillede geniale Leslie Nielsens højre hånd, Nordberg, og var med i flere af filmseriens bedste øjeblikke, blandt andet da Nielsen misforstår hans vidneforklaring fra sygesengen og tror, at han tørster efter heroin, eller da hans astronomiske afrohår sidder fast i døråbningen til en discofest med stort D.

Simpsons skuespilkarriere fik en brat ende, da han blev anklaget for mordene på sin eks-kone Nicole Brown Simpson og tjeneren Ronald Goldman i 1994. Trods overvældende beviser blev Simpson løsladt i 1994, men tre år senere blev han pålagt at betale 33,5 mio dollar i erstatning. I 2007 blev han anholdt igen for kidnapning og væbnet røveri og afsoner nu en 33 år lang fængselsstraf.

Soundvenue 1 / 13 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold