Video: Verdens værste instruktør sviner Brad Pitt, George Clooney og Jennifer Lopez i vanvittigt raseriudbrud

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den tyske filmskaber Uwe Boll er vidt og bredt berygtet som filmverdenens mest talentløse instruktør, en brovtende amatør, hvis filmiske fadæser udelukkende er velegnet til drukspil i de sene nattetimer.

Længe har det været et mysterium, hvordan Boll har været i stand til at finansiere sine film – og overtale stjerner som Jason Statham (’In the Name of the King’), Ben Kingsley (’Bloodrayne’) og Christian Slater (’Alone in the Dark’) til at medvirke i dem – men nu lader vinden til at have vendt for den tyske filmskaber. Til hans udtalte fortrydelse.

Efter det mislykkedes at indsamle budgettet til ’Rampage 3: No Mercy’, gik filmmageren grassat i en video med titlen ’Fuck You All’, hvor han skyder med spredehagl mod snart sagt alle succesfulde filminstruktører (»fucking retards«), Hollywood-stjerner som Brad Pitt og George Clooney (»who are fucking each other in the asses«), Jennifer Lopez (»a fucking demanding Mexican bitch«) og resten af menneskeheden: »Basically my message is fuck yourself«.

Med andre ord: Hvor Boll i sine spillefilm siger »fuck dig« til sit publikum over to timer, gør han det her på fem minutter. Nyd raseriudbruddet i to dele ovenfor og herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: ‘Funny or Die’ tager æren for Dennis Quaid-rant

Læs også: Fra Shia LaBeouf til Christian Bale – 10 skuespiller-meltdowns

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af