Ni frygtløse skuespillere, der laver deres egne stunts

Tom Cruise er langt fra den eneste superstjerne, som ikke er bange for at få jord under neglene – eller dingle fra lettende fly – på filmoptagelserne. Flere Hollywood-navne insisterer på at udføre deres egne stunts, men nogle er mere overraskende end andre. Her er ni skuespillere, som giver forsikringsselskaberne søvnløse nætter.

01. Angelina Jolie

Det er ingen hemmelighed, at action aficinadoer som Jackie Chan, Harrison Ford og Arnold Schwarzenegger har lavet deres egne stunts i årtier. Men vidste du, at også Angelina Jolie har haft en forkærlighed for det farlige arbejde siden sine ‘Tomb Raider’-dage?

Jolies fortid som Hollywoods wild child taget i betragtning, er det måske ikke så overraskende igen, at den nu 40-årige skuespillerinde hverken er bleg for at tillære sig krævende kampsportsgrene, kaste sig igennem døre eller balancere på toppen af højhuse (alle for filmen ‘Salt’).

I Disneys ‘Maleficent’ fra sidste år udførte Jolie ligeledes sine egne stunts, der blandt andet indebar scener med skuespillerinden suspenderet ‘flyvende’ i luften fra stålkabler.

Annonce
Soundvenue 1 / 9 Soundvenue