Johnny Depp i Jack Sparrow-kostume fodrer flagermusunge

Johnny Depp i Jack Sparrow-kostume fodrer flagermusunge

Som Monty Python ville sige det: And now for something completely different! Følgende må i hvert fald kvalificere som dagens mere kalorielette mandags-‘nyhed’, om end det stadig er ganske spøjst.

Johnny Depp, skuespiller og all-round god samaritan, optager i skrivende stund ‘Pirates of the Caribbean 5’ i Australien, og udover at have aflagt besøg på et lokalt børnehospital i fuldt Jack Sparrow-kostume, har Depp også taget sig tid til at kære for … flagermus i nød.

Australian Bat Clinic & Wildlife Trauma Centre har lagt følgende video op af stjernen, som flaskefodrer en 10-uger gammel forældreløs flagermusunge:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tjo, hvorfor ikke? Det hører med til historien, at den heldige flagermus sjovt nok hedder Jackie Sparrow.

‘Pirates of the Caribbean 5’ instrueres af de to nordmænd Joachim Rønning og Espen Sandberg (‘Kon-Tiki’), og har udover Depp også gamle ‘Pirates’-kendinge som Orlando Bloom og Geoffrey Rush på rollelisten, samt Javier Bardem i en ny skurkerolle.

Filmen får premiere i juli 2017.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af