Outsider i Tisvilde eller gejlet op på rosé: Vi anbefaler film til ethvert sommerhumør

Sommermånederne kan byde på glæder, sorger, vrede og selvynk. Uanset hvilken situation du står i, ved vi, hvilken film du bør streame.

1. Du føler dig uden for i Tisvilde

Det er uge 29, og du gør alt, hvad du kan, for at blende naturligt ind i Tisvildes habitat af henslængt dekadence. Men du ved det godt selv: Du er ikke rigtigt inde i varmen, for kulturelitens giraffer ser ikke engang ned på dig, de overser dig bare, mens du prøver at gøre dig til på de rigtige steder.

Så efter du har prøvet at se sommerlykkelig og overskudsagtig ud under tre fulde dages Musik i Lejet, har du brug for sympati. For at spejle dig i én, der forstår din sindstilstan – at skimte et håb om inklusion i sommerhorisonten.

Du finder forståelse i ’The Way, Way Back’, hvor teenageren Duncan (Liam James) mildest talt føler sig uden for på sommerferie med sin mor (Toni Collette) og hendes nye, stærkt irriterende mand (Steve Carell). Duncan finder et helle i vandlandet, hvor voksenbarnet Owen (Sam Rockwell) fatter interesse for ham og lokker det sande potentiale ud af den sky teenager. Der er med andre ord håb for outsiderne, og budskabet må være, at du skal søge dine egne veje væk fra de eksilerede kystbanesocialister. Gilleleje?

Kan ses på Viaplay.

Annonce
Soundvenue 1 / 9 Soundvenue