Trailer: Seth Rogen brækker sig på kirkegulvet i ’The Night Before’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Juletiden kan være en bitch at komme helskindet igennem.

Det mærker Seth Rogen, Joseph Gordon-Levitt og Anthony Mackie på egne julesweater-beklædte kroppe i komedien ’The Night Before’, hvori tre gamle venner kaster sig ud i jagten på et sidste brag af en julefest inden karrierer og babypludder helt slukker ungdommens fandenivoldske flammer.

Rogens karakters kone (Jillian Bell) begaver sågar sin mand med svampe og kokain inden mission fest skydes i gang, og så går alt, der kan gå galt naturligvis op i episke pinligheder og Rogens karakteristiske ’stenet-bamsebjørn-falder-på-halen’-komik.

Fx trakteres vi til en scene, hvor Rogen (med David-stjerne på maven) brækker sig på et kirkegulv, og panisk råber »We did not kill Jesus!«

De tre gutter støder desuden også ind i skønne kvinder som Mindy Kaling og Lizzy Caplan, men om ’The Night Before’ som helhed vil formå at holde komediefanen jævnt hævet over gængse ’American Pie’-platheder, må vi vente med at se til premieren 10. december (filmen har herhjemme fået titlen ’X-Mas’).

’The Night Before’ er instrueret af Jonathan Levine, som også arbejdede sammen med Rogen og Gordon-Levitt på ’cancerkomedien’ ’50/50’, og som ligeledes har stået bag kameraet på zombieteensatiren ’Warm Bodies’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af