Vi kårer: Vores favoritskuespillere fra halvårets (oversete) film og serier

Vi kårer: Vores favoritskuespillere fra halvårets (oversete) film og serier

Tidligere i juli kårede vi de 15 bedste tv-serier og film i de første seks måneder af 2015. Men halvåret bød også på mindeværdige præstationer i film og serier, der akkurat ikke klarede cuttet.

Her præsenterer vi derfor vores 10 favorit-skuespilbedrifter på tværs af film og serier, som ikke var at finde på vores lister.

Vi starter med en hårdtslående actionmand på film – og bevæger os straks derefter videre til en charmerende-irriterende komediekvinde på tv.

1. Jason Statham, ’Spy’

Efter den skuffende ’The Heat’ var Melissa McCarthy og instruktør Paul Feig tilbage i den storform, der gav dem et uventet storhit med ’Bridesmaids’.

Agentpastichen ’Spy’ var veloplagt, og hovedrollen som underdog i en verden af hårdføre spionmænd passede perfekt til McCarthy. Men også birollerne løftede filmen til en fornøjelig affære, særligt den britiske actionbisse Jason Statham, som med herlig selvironi spiller den storskrydende agent Rick Ford, hvis pralhistorier får Baron von Münchausen til at ligne et omvandrende sandhedsvidne.

Rick er immun over for 179 forskellige slags gift og har både mistet lemmer og syet dem tilbage på kroppen under hemmelige missioner. Og Statham leverer alle historierne med tør humor forstærket af hans vanligt bistre udseende – se bare det forrygende klip ovenfor. Jo mere ynkelig han bliver, jo mere holder man af ham.

Sponsoreret indhold
»En natur-nørd fanget på stenbroen«
Sara Hjort har brug for en solid dosis naturnørderi og små, pippende strudseunger i sit tv. Hør om den danske skuespillers tv-cravings her.
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue