Video: Sådan så ‘Game of Thrones’-stjernerne ud på deres casting-bånd

Når man først har set Brienne of Tarth, Missandei, Sir Davos, Bronn og den røde dronning Melisandre i ‘Game of Thrones’, kan det være svært at forestille sig skuespillerne bag uden for det fantastiske HBO-univers. Og man kan hurtigt glemme den forvandling, de har gennemgået for at kunne inkarnere deres ‘GoT’-karakterer.

I anledning af Comic-Con-festivalen i USA har HBO frigivet en lille video, der viser, hvordan nogle af seriens elskede skuespillere vandt deres roller – heriblandt norske Kristofer Hivju (Tormund Giantsbane), Natalie Dormer (Margaery Tyrell) og Rose Leslie (Ygrette), der selvfølgelig skal levere sin nu ikoniske sætning: »You know nothing, Jon Snow«.

Se videoen ovenfor.

Læs også: »Kristofer Hivju – måske har den næste James Bond stort rødt skæg«