Dansker får stor skurkerolle i amerikansk superhelte-tv-serie

Dansker får stor skurkerolle i amerikansk superhelte-tv-serie

Navnet Casper Crump vækker måske stadig ikke bred genklang herhjemme, men efter fine biroller i tv-serierne ‘Lykke’ og ‘Tvillingerne & Julemanden’ samt film som ‘Sover Dolly på ryggen’ og den Oscar-vindende kortfilm ‘Helium’ er den 38-årige skuespiller ved at stable en solid international karriere på benene.

Han har en anseelig birolle i den kommende ‘Tarzan’-storfilm, og så er det netop annonceret, at han skal spille superskurken Vandal Savage i tv-serien ‘Legends of Tomorrow’ på den amerikanske station The CW.

Vandal Savage er en udødelig skikkelse, der gennem 6.000 år har påvirket verdens værste tyraner til at begå deres forfærdelige gerninger. Han introduceres i et crossover-afsnit af The CW’s to succesfulde superhelteserier, ‘Arrow’ og ‘The Flash’, og fortsætter derefter i ‘Legends of Tomorrow’, der får premiere i starten af næste år.

‘Legends of Tomorrow’ handler om opfinderen og eventyreren Rip Hunter, der rejser tilbage i tiden (til vores nutid) for i bedste ‘The Avengers’-stil at samle et hold, der skal stoppe Crumps ondsindede Vandal.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af