‘Game of Thrones’ føjer to stjerneskuespillere til castet

‘Game of Thrones’ føjer to stjerneskuespillere til castet

Ventetiden føles lang frem mod sjette sæson af ‘Game of Thrones’. Og mens de fleste først og fremmest er spændte på, om en vis Kit Harington vender tilbage, kan HBO nu annoncere to tilføjelser til skuespillerensemblet, som ville være en forstærkning til et hvert cast.

Den ene er Ian McShane, der skabte den legendariske, veltalende bandit Al Swearengen i HBO’s westernserie ‘Deadwood’, og hvis karriere ikke for alvor har fået vinger siden glansrollen. Måske er ‘Game of Thrones’ vendepunktet?

Den anden er en vaskeægte legende, nemlig svenske Max von Sydow, der slog igennem i 50’erne i Bergman-mesterværker som ‘Ved vejs ende’ og ‘Det syvende segl’ og siden har medvirket i et hav af Hollywood-film, fra ‘The Exorcist’ til ‘Minority Report’ og ‘Ekstremt højt og utroligt tæt på’. Han er heller ikke helt uerfaren i tv-serie-regi og har blandt andet medvirket i flere afsnit af ‘The Tudors’.

Hvilken rolle McShane skal spille i de syv kongeriger, vides endnu ikke, men von Sydow får rollen som The Three-Eyed Raven, der dukkede op kortvarigt i slutningen af sæson fire (spillet af en anden skuespiller), og som er Bran Starks mentor.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af