Jennifer Lawrence og Amy Schumer skriver ny komedie – skal selv spille hovedrollerne

Jennifer Lawrence og Amy Schumer skriver ny komedie – skal selv spille hovedrollerne

Med november-premieren på ’The Hunger Games: Mockingjay del 2’ og september-dittoen på hitkomedien ’Trainwreck’ er Jennifer Lawrence og Amy Schumer utvivlsomt to af branchens varmeste navne.

Samtidig er de to stjerner gode veninder, hvilket Schumer for et par uger siden fortalte temmelig morsomt om hos Jon Stewart.

Nu kan The New York Times så fortælle, at Lawrence og Schumer også er ved at skrive et filmmanuskript sammen.

»Vi er næsten færdige. Det hele røg bare ud af os. Lige nu har vi omkring 100 sider«, fortæller Jennifer Lawrence til The New York Times om manuskriptet, der har dem begge i hovedrollerne som søstre.

Ifølge 25-årige Lawrence var det filmen ’Tranwreck’, der kickstartede såvel venskabet som det kreative samarbejde. Efter at have set den tog hun nemlig kontakt til Amy Schumer – og derfra gav resten sig selv.

»Jeg sendte hende en email, hvor jeg skrev: ’Jeg aner ikke, hvor jeg skal begynde. Jeg må hellere bare sige det, som det er: Jeg elsker dig’. Og så begyndte vi at maile, og så blev det hurtigt til sms’er i stedet«, siger Lawrence om forholdet, der tog sin begyndelse for bare to måneder siden.

»Kreativt er Amy og jeg skabt for hinanden. Det her har været den sjoveste oplevelse i mit liv. Vi starter dagen med at ringe til hinanden og grine – så sender vi et par sider til hinanden, og så flækker vi af grin«.

Hvornår manuskriptet ligger færdigt, har hverken Lawrence eller Schumer sagt noget om. Men ‘The Hunger Games: Mockinjay – del 2’ har dansk premiere 18. november, mens ‘Trainwreck’ kan ses i de danske biografer allerede fra 10. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af