Mads Mikkelsen i kikkerten til skurkerolle i kommende Marvel-storfilm

Mads Mikkelsen i kikkerten til skurkerolle i kommende Marvel-storfilm

Græder Mads Mikkelsen tørre tårer over, at ‘Hannibal’ blev aflyst efter den aktuelle sæson 3?

Det er ikke til at sige, men i hvert fald har han fået plads i kalenderen til andre spændende projekter, og efter nyheden om hans rolle i ‘Star Wars’-spinoffen ‘Rogue One’, bliver han nu sat i forbindelse med en anden kæmpemæssig Hollywood-film.

Variety skriver, at danskeren er i tidlige forhandlinger om en rolle i Marvels ‘Doctor Strange’, som har Benedict Cumberbatch i titelrollen og Tilda Swinton og Chiwetel Ejiofor (’12 Years a Slave’) på nogle af de øvrige poster.

Hvad danskeren skal spille, står endnu ikke klart, men der er (som man kan forvente, når europæere spiller med i Hollywood-film) tale om en skurkerolle. Variety melder, at der endnu ikke er et tilbud på bordet, men at Marvel har haft danskeren i kikkerten i lang tid og således tidligere har tilbudt ham en rolle i ‘Thor: The Dark World’, som ‘Hannibal’ dog kom i vejen for.

Doctor Strange om den titulære troldmandsmester, der beskytter Jorden mod ondsindet magi, bliver den 14. Marvel-film. Den får premiere 4. november næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af