Seks events, du ikke må snyde dig selv for på Odense International Film Festival

Nok er kortfilmen i fokus i konkurrenceprogrammerne på Odense International Film Festival, men byen byder også på massevis af filmrelaterede events. Her er nogle af de mest interessante.

Charlot og Charlotte
1. Charlot og Charlotte-maraton

Tag på syret road trip sammen med Charlot og Charlotte gennem Danmark anno 1996 i Ole Bornedals prisvindende tv-serie.

Ellen Hillingsø, der er årets kunstneriske profil på Odense International Film Festival, spillede seriens seje Charlot. I fællesskab med Ole Bornedal holder hun oplæg om alt, hvad der er værd at vide om den danske seriependant til ’Thelma og Louise’, inden alle fire afsnit ruller over lærredet, mens noirmørket falder på, og Tommy Kenters kriminalinspektør Orson er i hælene på de to kvinder.

27. august kl. 20 i Pejsestuen. Læs mere her.

2. Troldspejlet special

Jakob Stegelmann guider publikum rundt i computerspillets historie i en specialudgave af ’Troldspejlet’. Få tv-værter mestrer kunsten at være i øjenhøjde med sine seere som Stegelmann, så det bliver med garanti en onsdag aften i godt og nørdet selskab, når den skattede tv-vært fortæller om udviklingen fra 8-bit og helt frem til i dag.

26. august kl. 18 i Pejsestuen. Læs mere her.

3. Let’s ALL Do the Time Warp Again!

Kultfilmen over dem alle, ’The Rocky Horror Picture Show’, fejrer som Odense International Film Festival 40 års fødselsdag i år. Det markeres med en Open Air visning med alt, hvad dertil hører: Odenses egen Ras Bolding optræder som optakt med tre fortolkninger af sange fra rockmusicalen, og så opfordres publikum til at lege med på filmens handling undervejs. Så blæs sæbebobler, skyd med vandpistol, hiv gummihandskerne på og skrål med på ’Let’s Do The Time Warp Again’!

28. august kl. 21 på Amfiscenen. Læs mere her.

Se tre events mere på næste side.

Soundvenue 1 / 2 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold