Trailer: Carrie har fast parforhold og cykelhjelm i første fulde forsmag på femte sæson ‘Homeland’

»The terrorists are still out there. And that problem is not going away«.

Hvem skal så tage sig af det? Carrie Mathison, naturligvis, som troede, hun var ude, men som en anden Michael Corleone bliver trukket ind i manegen igen, da det virkelig gælder.

Sponsoreret indhold
»Lady Gaga spiller fænomenalt«
Lady Gaga og Bradley Cooper kæmper med stjernedrømme og forelskelse i Coopers intense instruktørdebut: ‘A Star Is Born’. Find billetter og spilletider her.
Warner/SF Film

I den spritnye trailer for ‘Homeland’ sæson fem, der springer to år frem i tiden, har vores før så arbejdsafhængige hovedperson slået sig ned i Berlin, hvor hun med cykelhjelm og barn på bagsmækken lever et ufarligt familieliv – lige indtil et fatalt hacker-angreb på CIA’s sikkerhed tvinger hende tilbage i arbejdstøjet.

Det er altså de computernørdede superskurke – hackerne – der endnu engang løber med opmærksomheden i en stort anlagt tv-serie, ligesom i Sam Esmails aktuelle ’Mr. Robot’, der er ved at afslutte sin første sæson.

Ifølge en af skaberne af ’Homeland’, Alex Gansa, er hacker-truslen et forsøg på at gøre serien »tidssvarende«.

»Alt det, der sker lige syd for Berlin i Mellemøsten og øst for Berlin i Rusland og Ukraine, er fascinerende. Carrie har ikke længere noget med CIA at gøre, da sæsonen starter, men hun bor i Berlin, der er i krydsilden for alle verdens problemer. Det er der, hackerne opererer, fordi den tyske lov om privatlivet er så striks. Det er svært at overvåge folk der«, sagde Gansa til The Hollywood Reporter.

Femte sæson af ‘Homeland’, der endnu engang har Claire Danes, Mandy Patinkin og Rupert Friend i de store roller, har premiere på amerikanske Showtime 4. oktober.

 
 
Advertisement