Trailer: Se Robert Pattinson i den ventede James Dean-film ’Life’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Marilyn Monroe, Orson Welles og Grace Kelly er blot et lille udpluk af de legendariske skuespillernavne, der de senere år er blevet portrætteret i biografiske film. Og nu er turen kommet til 50’ernes rebelske unikum, James Dean.

’Life’, der er instrueret af hollandske Anton Corbijn (’Control’, ’The American’), har Dane DeHaan i rollen som det læderjakkeklædte ikon, mens Robert Pattinson spiller virkelighedens fotograf Dennis Stock.

Filmen handler om en periode i midt-50’erne, hvor Stock fotograferede Dean til en billedserie i det toneangivende amerikanske magasin LIFE. Instruktør Corbijn har selv en fortid som hoffotograf for celebre musiknavne som Depeche Mode og U2.

Dane DeHaan er tidligere blevet udråbt til »en ny Leonardo DiCaprio« både på grund af de fysiske ligheder og den unge skuespillers knugende intensitet i film som ’Chronicle’ og ’The Place Beyond the Pines’. Om ’Life’ bliver det forventede gennembrud for DeHaan får vi at se, når filmen rammer de amerikanske biografer engang i efteråret.

Hvornår ’Life’ får dansk biografpremiere vides endnu ikke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af