Video: Sådan bliver IKEA-besøget den rene leg

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er tre ting, jeg hader mere end edderkopper. Rå løg, spørgsmålet »skal vi ikke tage i IKEA på lørdag?« og flere edderkopper.

F**k edderkopper. Hvad skal vi bruge dem til? Ok, ok, de spiser insekter, og uden edderkopper ville vi blive overrendt af flyvende krapyl, der ville ødelægge vores afgrøder osv. Men behøver edderkopper at have sådan nogle mega klamme, mega-behårede ben for at spise en flue? Og hvorfor skal de have 38299210 øjne for at fange den?

En gepard har kun fire ben og kun to øjne, og den kan fange en Thompson Gazelle, der har en tophastighed på små 70 km/t. En flue flyver kun med en fart omkring 7 km/t, så at en edderkop har brug for så mange ben og 38299210 øjne for at få fat i den, lyder som overkill. F**k edderkopper.

Aaaaaaanyway, tilbage til IKEA. Næste gang du står derude sammen med to millioner andre überstressede par, som leder efter ‘de der billige hvide stearinlys, du ved’, så kan du jo eventuelt prøve at underholde dig selv – og måske din kæreste – med at komme op med så mange ordspil som muligt over IKEA’s mildest talt underlige produktnavne.

Det var i hvert fald, hvad australske Simon Gilmore gjorde tidligere på måneden under et besøg hos den svenske møbelgigant. Simon forfølger sin kæreste Dana rundt i varehuset og overdænger hende med et veritabelt bombardement af mere eller mindre vellykkede ordspil.

Dana tager det overraskende pænt, og den lille charmerende video er på kort tid gået små-viral. En hyggelig lille leg til næste gang, du skal ud og have dig en KNUBBIG bordlampe.

Kenneth Sarup er fast comedy-blogger for Soundvenue.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af