Film om selskabet bag Beastie Boys og Jay-Z under udvikling – prominent skuespillerduo i spil

Film om selskabet bag Beastie Boys og Jay-Z under udvikling – prominent skuespillerduo i spil

’Straight Outta Compton’s store succes ved billetlugerne lader til at have blæst en bølge af hiphop-film ind over Hollywood. Først blev en film om 2Pac, Snoop Dogg og Death Row Records annonceret, og nu arbejder Universal ifølge Deadline.com på en film om pladeselskabet Def Jam Recordings, der har været med til at forme stjerner som Beastie Boys, Jay-Z, LL Cool J, Nate Dogg og Public Enemy.

Filmen tager udspring i Def Jam-bagmanden Russell Simmons’ selvbiografi ’Life and Def: Sex, Drugs, Money, + God’ og skal dokumentere hiphop-genrens rejse fra et undergrundsfænomen til et kulturelt og politisk talerør i 80’ernes USA.

Deadline.com skriver endvidere, at Universal har udset sig en prominent duo til at spille Def Jams skabere: Jonah Hill skal angiveligt inkarnere superproduceren Rick Rubin, mens Michael B. Jordan (’Fantastic Four’) får rollen som Simmons.

Endnu er intet bekræftet fra officiel side.