»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Rocklegende, knoglebrud og masser af Will Ferrell: Det skal du streame i september

Månedens udbud på streaming-tjenesterne er endnu engang spækket med godbidder. Her er 10 af de bedste nye tilbud.

1. ’Will Ferrell Takes the Field’

Vi har set det i ‘Blades of Glory’, ‘Talladega Nights’ og ‘Semi-Pro’: Will Ferrell som selvhævdende sportsudøver med kæmpe-ego og et fåtal af hjerneceller.

Og dog har vi ikke set det helt som i ‘Will Ferrell Takes the Field’ – en film ikke blot med, men også om Will Ferrell. I hvert fald den side af ham, der elsker baseball, og som fuldt ud tror på, at han i kan optræde på 10 forskellige positioner på 10 forskellige baseballhold på bare én dag – tilsyneladende blot for at understrege sin kærlighed til sporten.

Dokumentaren, der er produceret af internethumoristerne fra ‘Funny or Die’, lyder akkurat så sorthumoristisk, som man kunne håbe på, og selvom præmissens dybere pointe stadig gemmer sig i tågerne, bliver en baseball-feberramt Will Ferrell næppe et kedeligt bekendtskab.

Kan ses 13. september på HBO Nordic.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue