Trailer: Første forsmag på Gosling, Bale, Carrell og Pitt i det ventede drama ‘The Big Short’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Adam McKay. Medvirkende: Steve Carrell, Christian Bale, Ryan Gosling, Brad Pitt, Melissa Leo, Selena Gomez. Dansk premiere: 25. december (planlagt).

Tre trailer-tanker:

1. Fire verdensklasse-skuespillere – Christian Bale, Ryan Gosling, Steve Carrell og Brad Pitt – er her samlet under ét tag. Man kan kun blive imponeret over, at fire så travle kalendere har kunnet mødes, og det dufter unægteligt af veltimede replikker og Oscar-nomineringer.

2. ’The Big Short’ ligner den store amerikanske spillefilm om finanskrisen, vi har ventet på. Dokumentargenren gav os den informative og underholdende ’Inside Job’, mens Michael Moores ’Kapitalismen: En kærlighedshistorie’ løftede provokerende pegefingre. Men selvom spillefilm som ’Margin Call’ og ’Wall Street: Money Never Sleeps’ har berørt emnet, synes der stadig at mangle en vægtig Hollywood-titel til at rydde bordet. Den får vi måske nu?

3. Med ordene »from the outrageous mind of Adam McKay« italesætter traileren filmens helt store, ubekendte faktor: Instruktøren Adam McKay, der tidligere har vist sig skridsikker i latterland med komedier som ’Anchorman’ og ’Step Brothers’, men som endnu har til gode at bevise sit værd som dramatisk drivkraft. For godt nok ligner ’The Big Hit’ en film, der går i kødet på sit seriøse emne med en vis komisk distance, men netop den balancegang kræver en form for præcision og snilde, vi reelt ikke aner, om McKay besidder. Men vi krydser fingre.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af