Video: Se den hårde, men medfølende ærlige trailer til ‘Avengers: Age of Ultron’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Firefly’-instruktøren Joss Whedon fik ros og respekt fra en verden af inkarnerede film- og tegneserienørder, da han med ’The Avengers’ formåede at samle Marvels ambitiøse superheltekollektiv med et friskt og vellykket resultat.

’Age of Ultron’ – den uundgåelige opfølger, der havde til opgave at parre tonsvis af Marvel-plottråde og køre nye Avengers-medlemmer i stilling – blev dog for stor en mundfuld for Whedon. I tiden efter filmens færdiggørelse erklærede instruktøren sig således for »knækket«, mens han lukkede sin Twitter-konto og gik på ferie på ubestemt tid.

I en ny Honest Trailer til ’Age of Ultron’ beskrives Whedons overlæssede og tunge toer som »filmversionen af, hvad det vil sige at tømme sin legetøjkasse ud på gulvet og bare smadre alt legetøjet mod hinanden« – og det er hårde, men fortjente ord, der dog formildes med trailerstemmens bemærkning om, hvor mange forskellige interesser og restriktioner Joss Whedon var oppe imod.

Se de tørre tæsk til filmen og sympatierklæringen til Whedon ovenfor.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af