George Clooney skal instruere længe ventet Coen-film

George Clooney er – som bekendt – en af Joel og Ethan Coens hofskuespillere med roller i film som ‘O Brother Where Art Thou’, ‘Intolerable Cruelty’, ‘Burn After Reading’ og den kommende ‘Hail, Caesar!’.

Og nu udvider de samarbejdet. Ifølge Deadline.com skal Clooney nemlig instruere ‘Suburbicon’, en noir-krimi sat i 50’erne, som Coen-brødrene har haft i støbeskeen i mere end et årti, og som de oprindeligt have planlagt selv at instruere.

Men nu ser filmen ud til at lande hos Clooney, hvis instruktør-cv har udviklet sig til en blandet landhandel efter de glimrende første bedrifter med ‘Good Night and Good Luck’ og ‘Confessions of a Dangerous Mind’, som han har fulgt op med mere tvivlsomme film som ‘Leatherheads’ og ‘Monumenternes mænd’ med ‘The Ides of March’ som et solidt mellemspil.

Samarbejdet om ‘Suburbicon’ markerer desuden en relativt ny tendens hos Coen-brødrene til at skrive manuskripter for andre. De var inde over manuset til Angelina Jolies ‘Unbroken’ og har skrevet forlægget til Steven Spielbergs kommende ‘Spionernes bro’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af