Michael Noer på vej til Hollywood: Skal instruere remake af fængselsklassikeren ‘Papillon’

Med fængselsdramaet ‘R’, den ‘Pusher’-inspirerede ‘Nordvest’ og det kommende alderdomsdrama ‘Nøgle hus spejl’ har Michael Noer markeret sig som en af dansk films mest markante stemmer, og hans bedrifter er tilsyneladende heller ikke gået Hollywoods næse forbi.

Ifølge Variety er den 36-årige instruktør sat i forbindelse med et remake af fængselsklassikeren ‘Papillon’ fra 1973 med Steve McQueen og Dustin Hoffman i hovedrollerne som et par livstidsfanger, der planlægger at flygte fra en tæt bevogtet fængsels-ø. Dermed synes Noers kommende Hollywood-debut ikke at være milevidt fra det betongrå tremmemiljø i Horsens Statsfængsel, der i 2010 kickstartede spillefilmkarrieren med ‘R’.

Remaket produceres af selskabet bag Martin Scorseses ‘The Wolf of Wall Street’, Red Granite, og skrives af Aaron Guzikowski, der tidligere stod bag manuskriptet til Denis Villeneuves medrivende og komplekse kidnapningsthriller ‘Prisoners’ (2013) med Hugh Jackman og Jake Gyllenhaal.

Vi ved endnu intet om casting eller forventet premieredato, men Michael Noers nyeste film, ‘Nøgle hus spejl’, kan ses i biograferne 21. november.

Læs også: Se traileren til ‘Nøgle hus spejl’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af