Zack Snyder og HBO udvikler ’Watchmen’-serie

Zack Snyder og HBO udvikler ’Watchmen’-serie

Zack Snyders filmatisering af Alan Moores fænomenale graphic novel, ’Watchmen’, delte vandene, da den udkom i 2009. Filmen formåede til fulde at overføre forlæggets visuelle storhed til det brede lærred, men mange mente, at magien svandt mod slutningen, hvor det i stigende grad stod klart, at Snyder og co. havde gabt over for meget.

Terry Gilliam, hvis egen ’Watchmen’-filmatisering gik i vasken, har tidligere udtalt, at Moores mammutværk i al enkelhed ikke egner sig til spillefilmens kompakte format. Omvendt ville den dystre superheltefortælling ifølge instruktøren gøre sig glimrende som tv-serie.

Og noget tyder på, at hans ord er blevet hørt, for HBO og Zack Snyder er i forhandlinger om at bringe ’Watchmen’ til live i serieformat. Det skriver filmsitet Collider, mens HBO ifølge Deadline.com har bekræftet, at man diskuterer projektet, uden at de derudover røber nogle konkrete detaljer.

Dømt ud fra Snyders tidligere udtalelser er det slet ikke usandsynligt, at instruktøren selv vender tilbage til Moores univers.

»Helt ærligt, så er ‘Watchmen’ nok den af mine film, jeg bedst kan lide«, sagde han sidste år til The Huffington Post. »Jeg elsker den grafiske roman, og jeg elsker alt ved filmen. Jeg elsker stilen. Filmen var født af kærlighed«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af