Total Batfleck-dominans: Ben Affleck tændt på at instruere kommende ‘Batman’-film

Total Batfleck-dominans: Ben Affleck tændt på at instruere kommende ‘Batman’-film

Mens vi venter på Zack Snyders ‘Batman v. Superman’, hvor Ben Affleck for første gang tager flagermuskappen på, kan vi nu så småt begynde at se frem til en solo-Batman-film, hvor Affleck kan få en endnu større rolle.

Det har længe været rygtet, at den første rendyrkede Batman-film med Affleck skal få premiere i 2019, og at Ben Affleck selv skal være med til at skrive manuskriptet. Det har desuden været på tale, at Affleck selv skulle instruere filmen, og i et nyt interview med Total Film bekræfter Affleck, at lysten er der:

»Hvis jeg kunne få det til at fungere, så ja, det ville selvfølgelig være som en drøm«, siger han i interviewet.

»Tricket, som ved enhver anden film, er at være sikker på, at du – hvis du skal instruere den – kan gøre den god. Du er nødt til at have den rette idé og det rette take på det. Helt overordnet er det noget, jeg ville være åben over for, helt sikkert. Det er en meget spændende idé«.

Producer Charles Roven tilføjer over for Total Film, at den store udfordring er Ben Afflecks travle kalender. Han skal medvirke som Batman i to kommende ‘Justice League’-film, ligesom han arbejder på sin næste film som instruktør, ‘Live by Night’.

Man kan i øvrigt stille spørgsmålstegn ved, om det nu også er så god en idé, at Affleck skal instruere sig selv. Han er utvivlsomt en dygtig instruktør, og dobbeltrollen gik godt i ‘Operation Argo’, hvor han underspillede fint, mens hans egen medvirken hæmmede Boston-thrilleren ‘The Town’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af