Trailer: Følelserne koger i det intense kammerspil ‘A Bigger Splash’ med Tilda Swinton og Ralph Fiennes

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Italienske Luca Guadagnino vakte i 2009 international opsigt med sit passionerede og billedsmukke kærlighedsdrama ‘I Am Love’, der havde Oscar-vinderen Tilda Swinton i hovedrollen.

Nu, hele seks år efter debuten, er instruktøren endelig klar med sin anden spillefilm, den engelsksprogede og stjernespækkede ‘A Bigger Splash’, der modtog stor ros på årets Venedig-festival, og som netop har fået en trailer.

I hovedrollen ses Tilda Swinton som den verdenskendte rockmusiker Marianne Lane, der nyder en tilbagetrukken tilværelse på en siciliansk ø sammen med kæresten Paul. Ved ankomsten af Mariannes gamle flamme – musikproduceren Harry, der har medbragt sin voksne datter – blusser fortidens følelser dog op på ny og kickstarter et højspændt firkantsdrama.

Udover Swinton medvirker også Matthias Schoenaerts (‘Bullhead’, ‘Smagen af rust og ben’), Dakota Johnson (’50 Shades of Grey’) og veteranen Ralph Fiennes, og at dømme ud fra traileren ligner ‘A Bigger Splash’ et intimt og intenst kammerspil, der på fornem vis udnytter Guadagninos sans for billeder og lyd.

‘A Bigger Splash’ kan ses i de danske biografer 19. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af