Trailer: ‘Ghostbusters’ møder hardcore-horror i sjette og sidste ‘Paranormal Activity’-film, ‘The Ghost Dimension’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvem skulle have troet, at en low budget-gyserfilm med to amatørskuespillere og et videokamera ville søsætte en af nyere tids mest populære horror-franchises?

Nuvel, tricket var muligvis set før med den farveløse found-footage-nyklassiker ‘The Blair Witch Project’, men den affødte trods alt kun en enkelt (rædselsfuld) fortsættelse. Omvendt har der faktisk været glimt af kvalitet og skrækindjagende uhygge i de indtil videre fem ‘Paranormal Activity’-efterfølgere, og nu har filmseriens sjette og angiveligt sidste film, ‘The Ghost Dimension’, fået en trailer.

Umiddelbart er alt ved det gamle: En familie flytter ind i et nyt hus, finder nogle besynderlige videooptagelser og påbegynder kampen mod en ondsindet dæmon. Og dog. For i ‘The Ghost Dimension’ kommer vores hovedpersoner i besiddelse af et kamera, der på bedste ‘Ghostbusters’-manér kan opfange den paranormale spøgelsesaktivitet, og som i et hurtigt klip eller to kan spottes i aktion i traileren ovenfor.

‘Paranormal Activity: The Ghost Dimension’ har premiere 22. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af