Trailer: Katniss møder mørke kræfter i ny, hæsblæsende forsmag på ‘The Hunger Games: Mockinjay del 2’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er løbet meget vand under broen, siden en ung og uprøvet Katniss Everdeen i Jennifer Lawrences ikoniske skikkelse skød med bue og pil efter modstandere i en frodig spilarena.

Siden første kapitel af ‘The Hunger Games’ tog verden med storm i 2012, er Katniss nemlig blevet testet til det absolut yderste, og franchisen synes for hver film at være blevet en nuance mørkere. Derfor er det ikke overraskende, at ‘Mockingjay del 2’, det fjerde og afsluttende kapitel i fortællingen, vitterligt bader i sort i sin netop offentliggjorte trailer.

I ‘Mockingjay del 2’ fortsætter Katniss sit oprør mod et diktatorisk fremtidssamfund ledet af den ondsindede præsident Snow (Donald Sutherland), men for at vælte magthavernes hovedkvarter, Capitol, må hun først igennem en række livsfarlige og spektakulære forhindringer.

Mest mærkbart viser den nye trailer glimt af en mystisk og kulsort olielignende pøl, der tilsyneladende opsluger forbipasserende efter bedste evne, mens der også er blevet plads til slimede, Gollum-lignende skabninger, der vrimler sig vej gennem mørklagte tunneller.

I instruktørsædet finder man endnu engang Francis Lawrence, der også instruerede forgængerne ‘Catching Fire’ og ‘Mockingjay del 1’, mens Liam Hemsworth, Woody Harrelson og Philip Seymour Hoffman (i sin sidste rolle) gentager deres roller.

‘The Hunger Games: Mockingjay del 2’ har dansk premiere 18. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af