Amazon sikrer sig Winding Refns ‘The Neon Demon’ – se nyt blodigt billede

Amazon sikrer sig Winding Refns ‘The Neon Demon’ – se nyt blodigt billede

Med Netflix og Amazon i front er streamingtjenesterne for alvor ved at give de klassiske filmselskaber kamp til stregen. Netflix udgav Cary Fukunagas anmelderroste Oscar-contender, ‘Beasts of No Nation’, på sin streamingplatform samtidig med den amerikanske biografpremiere, og nu har Amazon sikret sig rettighederne til Nicolas Winding Refns femi-horrorfilm ‘The Neon Demon’. Det skriver Variety.

Selskabet, der tidligere har vist storform som serieproducent med ‘Transparent’ og i skrivende stund har Woody Allens første serie og Spike Lees ‘Chi-Raq’ på bedding, kaprede rettighederne til ‘The Neon Demon’ under det såkaldte American Film Market. Det er dog tvivlsomt, om Refns blodige gyser får samme skæbne som ‘Beasts of No Nation’, der ikke kunne opleves i de danske biografer, da Amazon har i sinde at udgive filmen på det store lærred, før de frigiver den på deres streamingtjeneste, Amazon Prime Instant Video.

‘The Neon Demon’, der har Elle Fanning, Keanu Reeves, Christina Hendricks og supermodellen Abbey Lee i de bærende roller, mangler fortsat en dansk premieredato, men den udkommer angiveligt til sommer (en premiere på Cannes-festivalen i maj, hvor Refns to seneste film er blevet lanceret, virker sandsynlig). Inden da kan du nyde et nyt makabert billede fra filmen herunder.

 

elle fanning

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af