Få første glimt af sci-fi-thrilleren ‘Midnight Special’ med Michael Shannon, Adam Driver og Kirsten Dunst

Film som ‘District 9’, ‘Moon’ og ‘Looper’ har for længst bevist, at sci-fi-genren ikke behøver svimlende milliardbudgetter for at blomstre, og nu står den 18 millioner dollars dyre ‘Midnight Special’ – der netop har fået sin første trailer – klar til at træde ind i kongerækken.

I filmen forsøger en desperat far (Michael Shannon) at beskytte sin søn mod omverdenen og samtidig opklare mysteriet om sønnens overnaturlige evner, der blandt andet tæller et blåt lasersyn, vi kort kan ane en håndfuld gange i traileren.

‘Midnight Special’ er skrevet og instrueret af et af amerikansk films mest spændende navne, Jeff Nichols, der i 2011 slog igennem med den dommedagsprofetiske ‘Take Shelter’, og som forrige år stod bag det medrivende sydstatsdrama ‘Mud’ med Matthew McConaughey.

Udover Michael Shannon medvirker også Adam Driver, Kirsten Dunst, Joel Edgerton og Sam Shepard.

‘Midnight Special’ har premiere 26. maj.

Annonce