‘Fargo’ forlænget med sæson 3 – det kommende setup stadig en gåde

‘Fargo’ forlænget med sæson 3 – det kommende setup stadig en gåde

‘Fargo’ sæson 2 tordner derudaf på HBO Nordic med en forrygende blanding af vold, skæve karakterer og dialog ladet med deadpan og suspense.

Anden ombæring af Noah Hawleys Coen-tv-matisering har fået en endnu flottere modtagelse end den første, og der er derfor ikke sige noget til, at kanalen bag, FX, netop har forlænget serien med endnu en sæson.

Hvad tredje sæson kommer til at handle om, vides endnu ikke, men der er næppe tvivl om, at antologikonceptet følges, og at det derfor er en helt ny historie med nye karakterer, vi har i vente. Anden sæson sprang 27 år tilbage i forhold til den sidste, og Hawley har joket med, at ‘Fargo’ til sidst vil ende med at udspille sig i 1800-tallet.

Om joken bliver omsat til virkelighed, må tiden vise, men Hawley er i hvert fald guldkalven hos FX lige nu. De har da også givet ham grønt lys til at udvikle serien ‘Cat’s Cradle’ – en adaption af en Kurt Vonnegut-roman – for stationen sideløbende med ‘Fargo’, ligesom han arbejder på en pilot baseret på Marvels tegneserie ‘Legion’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af