Inden hans Netflix-serie ‘Master of None’: De uimodståelige højdepunkter fra den knuselskelige komiker Aziz Ansaris karriere

Inden hans Netflix-serie ‘Master of None’: De uimodståelige højdepunkter fra den knuselskelige komiker Aziz Ansaris karriere

Han slog igennem i ‘Parks and Recreation’ og har adskillige succesrige standup-shows i bagagen. På fredag debuterer Aziz Ansari med sin helt egen Netflix-serie, ‘Master of None’.

Vi introducerer til den knuselskelige amerikanske komiker med klip, der indkapsler hans karriere og talent, og undervejs kommer vi både omkring Kanye West- og The Weekend-jokes, et frugtbart samarbejde med Seth Rogen og MTV-sketchshowet, der bragte ham frem.

1. Indie-røvhul: ’Human Giant’

I 2007 gjorde Aziz Ansari sig bemærket som en del af trekløveret bag sketchshowet ’Human Giant’, der fik to sæsoners levetid på MTV og var det første gennembrud for komikeren, der voksede op i South Carolina som søn af indiske forældre.

I klippet ovenfor ses Ansari som den skruppelløse marketingsmand Clell Tickle, der lever af at promovere indie-bands på de sociale medier, og som ingen midler skyer for at trumfe sit budskab igennem. Hør blot de absurde dødstrusler ved 2:05 i klippet og nyd, hvordan Ansari ubesværet og underspillet inkarnerer et vaskeægte røvhul.

Sketchens mockumentary-stil med håndholdt kameraføring og fiktive interviews slog desuden tonen an til komikerens helt store, brede gennembrud, der fandt sted to år senere – læs mere om det på næste side.

Sponsoreret indhold
Kæreste-lokkeri med Sara Hjort
‘Perfekte steder’-skuespilleren fortæller, hvordan hun lokker sin kæreste til at se film med hende. Hør om Saras tv-cravings her.
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue