Jennifer Lawrence skal instruere ambitiøs koldkrigskomedie

Jennifer Lawrence skal instruere ambitiøs koldkrigskomedie

Med en Oscar på reolen og en løncheck så klækkelig, at hun kan kalde sig verdens bedst betalte skuespillerinde, har Jennifer Lawrence etableret sig som en af tidens største filmstjerner – og dét i en alder af sølle 25 år. Men ambitionerne rækker tilsyneladende videre endnu.

Således rykker den ’The Hunger Games’-aktuelle skuespillerinde nu også om bag kameraet, hvor hun skal instruere en ambitiøs komedie om det amerikanske militærs kemiske eksperimenter under Den Kolde Krig. Det fortæller hun selv til Entertainment Weekly.

»Jeg har drømt om at instruere lige så længe, som jeg har ønsket at spille skuespil. Jeg taler bare ikke om det, fordi jeg hellere bare vil gøre det«.

»Jeg skal instruere en film ved navn ’Project Delirium’«, fortsætter hun. »Den er baseret på en artikel om ‘mental krigsførelse’ i 60’erne, et slags eksperiment med syre, der gik grueligt galt. Jeg har drømt om at instruere, siden jeg var 16 år gammel og har altid tænkt, at jeg skulle begynde at realisere drømmen. Hvis jeg havde prøvet på det tidligere, ville jeg dog ikke have været klar. Nu føler jeg mig faktisk klar«.

Lawrence refererer højst sandsynligt til Raffi Khatchadourians The New Yorker-artikel, ’Operation Delirium’ fra 2012, der beskrev den amerikanske regerings brug af kemiske eksperimenter på over 5.000 soldater under Den Kolde Krig.

Skuespillerinden får også sin debut som manuskriptforfatter i den kommende tid, når hun slår pjalterne sammen med Amy Schumer i en endnu unavngiven komedie.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af