Netflix på vej med den’ ‘Simpsons’-beslægtede animationsserie ‘F is for Family’ – se den første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix har ramt plet med den kulsorte og knastørre animationsserie ‘Bojack Horseman’, og nu forsøger streamingtjenesten så at gentage succesen med ‘F is for Family’ – en animeret sitcom i seks episoder, der i bedste ‘Family Guy’- og ‘The Simpsons’-stil tager fat om familielivets kerneværdier, og som netop har fået sin første trailer.

‘F is for Family’ udspiller sig i de frigjorte 70’erne og handler om familien Murphy, der i en hverdag præget af farens øltørst, teenage-ungernes trodsigheder og talrige ægteskabsproblemer forsøger at få det hele til at hænge sammen. Som familieoverhovedet Frank kan man høre komikeren Bill Burr, der også har skabt serien, mens de øvrige stemmeskuespillere blandt andre tæller Laura Dern, Justin Long og Sam Rockwell.

Seriens hovedforfatter, Michael Price, har tidligere vundet Emmy-priser for sit manuskriptarbejde på ‘The Simpsons’, og om ‘F is for Family’ når samme højder, vil tiden vise, når den premierer på Netflix 18. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af