»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

Se ‘Jessica Jones’-stjernen Krysten Ritter fordømme spoilers – inden hun selv spoiler tredje sæson af ‘Homeland’

Du har nok selv mærket raseriet på egen krop, når en ven kæfter op om det nye, blodige twist i ugens ‘Game of Thrones’- eller ‘The Walking Dead’-afsnit – et afsnit, som du vel at mærke ikke (!) har set.

I så fald føler Krysten Ritter med dig. Skuespillerinden, der blev et kendt ansigt som Jesse Pinkmans kæreste for en kort bemærkning i ‘Breaking Bad’, og som nu spiller martret superheltinde i den roste Netflix-serie ‘Jessica Jones’, mærkede spoiler-smerten på egen krop i forbindelse med tredje sæson af ‘Homeland’.

Inden Krysten Ritter beretter om sin binge-watch’ende mor, der slugte hele ‘Jessica Jones’-serien på rekordtid, kan du høre hende overlevere sin kærestes knap så gennemtænkte spoiler-kommentar i klippet ovenfor, hvor Ritter ufrivilligt gør ham kunsten efter.

Så altså hermed en advarsel: Der er ‘Homeland’-spoilers forude.