Se megafloppet ‘Fantastic Four’ få drøje hug i ny, hårdhændet Honest Trailer

Efter to hovedrystende ‘Fantastic Four’-fejlskud var filmstudiet 20th Century Fox klar til at renvaske tavlen, men heller ikke tredje gang var lykkens gang – hverken ifølge publikum, anmeldere eller de satiriske hjerner bag Honest Trailer-serien, der med veloplagte eksempler og en uforstående trailer voice udpensler fiaskoen ‘Fantastic Four’.

Særligt får superhelteholdets sløve attitude hårde ord med på vejen, mens superskurken Doctor Doom beskrives som en »sexdukke med superkræfter«, der fuldkommen punkterer filmens tredje akt.

Som det også nævnes i klippet, blev ‘Fantastic Four’ fældet af adskillige problemer under optagelserne, som instruktøren Josh Trank senere spredte sin utilfredshed over på de sociale medier – og det er svært ikke at give Honest Trailer-stemmen ret, når den fastslår: »The movie about making this movie would be so much better than this movie«.

Læs også: Vores anmeldelse af ‘Fantastic Four’

Læs også: Hvad er op og ned i ‘Fantastic Four’-miseren

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement