Trailer: Saul Goodman vækkes til live i første smagsprøve på anden sæson af ’Better Caul Saul’

Efter en sløv start fandt ’Breaking Bad’-spinoff’en ’Better Call Saul’ sin egen stemme undervejs i første sæson – endda uden for alvor at introducere advokaten Jimmy McGills luskede alter ego, Saul Goodman (Bob Odenkirk).

At dømme ud fra første smagsprøve på anden sæson er McGill dog klar til at tage springet til advokatbranchens underverden i de kommende afsnit. Mens han passerer en parkeringsplads, hører han adskillige mørke stemmer for sit indre øre, heriblandt sin egen, der præsenterer ham som Saul Goodman. Eller som han kækt tilføjer: »It’s all good, man«.

Anden sæson af ’Better Caul Saul’ har ikke fået en officiel udgivelsesdato, men det ligger fast, at serien vender tilbage i 2016.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold