Trailer: Tarantino skruer op for volden i ny, lang trailer til ’The Hateful Eight’

Den nært forestående premiere på Quentin Tarantinos ottende spillefilm, ’The Hateful Eight’, overskygges for tiden af instruktørens verbale udfald mod det amerikanske politivæsen – noget, der har fået politiets organisationer til at forlange en boykot af filmen.

Midt i polemikken har producenterne – med en eftersigende rødglødende Harvey Weinstein i spidsen – sluppet den officielle trailer til Tarantinos stærkt imødesete 70mm-western, måske i et forsøg på at dreje offentlighedens opmærksomhed tilbage på værket. Og det skulle undre, om det ikke lykkes, for den nye forsmag er et sandt festfyrværkeri af vold, one-liners og Sergio Leone’sk gunslingeri.

I filmen mødes syv vrede mænd og en kvindelig fange (Jennifer Jason Leigh) i en hytte på et bjergpas. Kurt Russells dusørjæger er dårligt trådt ind ad døren, før han siger, at fangen er eftersøgt og vil sikre ham en klækkelig sum. Og således slipper helvedet løs.

Ud over Russell og Leigh medvirker også Samuel L. Jackson, Michael Madsen, Tim Roth, Walton Goggins og Bruce Dern i ’The Hateful Eight’, der rammer de danske biografer den 7. januar – politiboykot eller ej.

Læs også: Se de fem mest kontroversielle episoder fra Tarantinos karriere

Annonce