Trailer: ‘Warcraft’-storfilmen slår på alle actionbuldrende tangenter

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Man må sige, at den nye film fra Duncan Jones (David Bowies søn) befinder sig på en anden skala end filmen, han slog igennem med: Det overrumplende sci-fi-kammerspil ‘Moon’ fra 2009.

Siden lavede han den parentetiske, ‘Groundhog Day’-lignende action-scifi-thriller ‘Source Code’, og nu satser han så alt på Hollywoods allerstørste blockbusterbræt.

‘Warcraft’ baserer sig på det populære computerspil af samme navn, og filmen er en slags origin story, der viser det første møde mellem orker og mennesker, der forener sig i kampen mod det onde.

Det er som bekendt meget sjældent, at computerspilfilmatiseringer holder vand, og ud fra traileren at bedømme ligner filmen da også en lidt generisk episk fantasy-størrelse, der befinder sig et eller andet sted mellem ‘Ringenes herre’ og ‘Avatar’. Effekterne ser plastikagtige ud, men det skal man formentlig ikke lade sig snyde af: De er som regel flottere i den endelige (3D-)-film end i en tidlig trailer.

‘Warcraft’ har folk som Ben Foster, Tobey Kebbell, Clancy Brown og Dominic Cooper på rollelisten, men vi kan vist godt slå fast uden at fornærme nogen, at det ikke er en skuespillerbåret omgang.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af