Will Smith styrer mod en karriere som politiker

Will Smith styrer mod en karriere som politiker

Will Smith er aktuel i ‘Concussion’, hvor han spiller en læge, der går til kamp mod hjernerystelser i american football og NFL, som ignorerer langtidskonsekvenserne for spillerne.

Men nu vil skuespilleren også ændre verden uden for filmens lukkede kredsløb. Til The Hollywood Reporters podcast, Awards Chatter, fortæller Will Smith således, at han overvejer en politisk karriere.

»Jeg arbejder virkelig hårdt, og min evne til at fortælle historier højnes, min evne til at være veltalende med min krop og min stemme og til at formidle ideer som skuespiller højnes. Og når jeg kigger på det politiske landskab, tror jeg, at der måske er en fremtid derude for mig. De kunne godt have brug for mig derude«, siger den tidligere rapper.

»Det her er det første år, hvor jeg har været rasende på et niveau, at jeg ikke kan sove, du ved. Så jeg føler, at jeg på et tidspunkt i den nære fremtid er nødt til at udlåne min stemme til den offentlige samtale på en lidt anden måde«.

Ronald Reagan og Arnold Schwarzenegger har banet vejen, så hvem ved, hvor langt Will Smith kan drive det inden for politik. The Fresh Prince for prez?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af