Årets bedste film – top 20-11

Årets bedste film – top 20-11

Hvilke film har gjort størst indtryk på os i 2015? I første del af vores kåring finder man både en Oscar-vinder, en voldsomt ombejlet dokumentarfilm, en original gyser og en eksklusiv Netflix-premiere.

20. ’Sicario’
Instruktør: Denis Vileneuve

Mens den hårdt trængte filmindustri spytter remakes, reboots og sequels ud på samlebånd, var det forløsende med en original thriller af klassisk skole. Denis Vileneuve er i færd med at udvikle sig til Hollywoods spændingsmester par excellence, og i ’Sicario’ sender han Emily Blunt ind i den mexicanske kartelkrigs krydsild med nervevridende thrillerguld til følge. Benicio Del Toro og Josh Brolin brillerer som skidte karle i CIA-fåreklæder.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold