Bill Murray, Jon Hamm og dansk horror: Det skal du streame i december

Går der for meget pebernød i de traditionelle sendeflader, er det bare om at åbne for streamingtjenesternes nye fristelser. Her er både fremragende serietoere, overraskende jule-specials og dansk found footage-horror.

1. ‘Transparent’ sæson 2

I 2014 kårede vi Amazons perle af en dramedy som årets bedste serie. Den vandt da også fem Emmy-statuetter, og forventningerne til anden sæson er derfor tårnhøje.

Jeffrey Tambor er tilbage som den transkønnede Maura, og at dømme ud fra traileren kæmper hun stadig med omverdenens accept – i hvert fald en idiotisk bryllupsfotograf. Samtidig ønsker hun at fuldbyrde sin fysiske transformation.

Også Jay Duplass, Amy Landecker og Gaby Hoffmann er tilbage som Mauras tre voksne børn, der hviler langt mindre i sig selv end deres mappa. Det er en perfekt castet serie, hvor man (i modsætning til en beslægtet serie som ‘Girls’) har lige meget lyst til at følge alle fire hovedkarakterer.

Vi krydser inderligt fingre for, at hovedforfatter Jill Solloway kan holde den tårnhøje kvalitet i anden sæson. I så fald venter der både tårer og grin.

Kan ses fra 12. december på Viaplay.

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold