David Fincher og Charlize Theron laver ny serie for Netflix – vender tilbage til seriemordergenren

David Fincher og Charlize Theron laver ny serie for Netflix – vender tilbage til seriemordergenren

David Fincher spillede en stor rolle i opbyggelsen af Netflix’ seriebrand som producer og konceptuerende instruktør på ‘House of Cards’. Siden har han instrueret ‘Gone Girl’ og arbejdet på flere tv-projekter for HBO, hvoraf to – en serie om musikvideoscenen i 80’erne, ‘Videosyncrazy’, og et remake af den britiske ‘Utopia’ – desværre kæntrede.

Men nu har han fået ny vind i tv-sejlene. Netflix har ifølge Deadline.com købt hans serie ‘Mind Hunter’, som han har udviklet sammen med Charlize Theron, lidt som han gjorde med Kevin Spacey på ‘House of Cards’.

‘Mind Hunter’ er baseret på bogen ‘Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit’, og alene titlen lyder som kræs for instruktøren bag ‘Seven’ og ‘Zodiac’. Bogen, som er skrevet af tidligere FBI-agent John Douglas, fortæller historien bag nogle af USA’s mest berygtede seriemordersager, som seriemorderspecialisten Douglas var involveret i

Jack Crawford i ‘Silence of the Lambs’/’Hannibal’ er delvist bygget på Douglas, så serien er også godt nyt for alle, der begræd lukningen af ‘Hannibal’ efter tredje sæson.

Om Fincher skal instruere hele serien eller blot de første par afsnit, vides endnu ikke, og det står heller ikke klart endnu, om Theron indtager en rolle foran kameraet, eller om hun bare producerer. Hun har som bekendt seriemordererfaring fra ‘Monster’, som hun vandt Oscar for.

Annonce