Nedtur: De mest eklatante tv-serieskuffelser i 2015

Nedtur: De mest eklatante tv-serieskuffelser i 2015

I sidste uge kårede vi de bedste tv-serier i 2015 – læs top 20-11 her og top 10-1 her. Der var adskillige gode serier, vi ikke fik plads til på vores top 20, men det var trods alt ikke guld og grønne skove det hele. Mængden af tv-serier var i år større end nogensinde (der blev produceret mere end 400 alene i USA), og helt uundgåeligt var der både skidt og kanel iblandt.

Her er de serier, som ikke levede op til vores høje forventninger. Vi ved, at nogle sætter flere af disse serier højt (beklager på forhånd, det er ikke personligt), og også blandt vores egne anmeldere er nogle af disse titler højt skattede.

I sidste ende kommer det måske nok ned til smag og behag, men det interessante ved kultur er netop at kunne diskutere, hvorfor ens smag og behag er, som den er. Det er det, vi forsøger at gøre her.

 1. ’True Detective’ sæson 2

Få serier i nyere tid er blevet flået fra hinanden i samme grad som Nic Pizzolattos opfølger til sin mesterlige fortælling om Woody Harrelson, Matthew McConaughey og en bølge af grumme kvindemord.

Vi skal derfor heller ikke gnide for meget salt i såret, men kan bare konstatere, at den dystre og formummede sæson 2 var sværere at hitte rundt i end en sydamerikansk jungle med bind for øjnene, og at samtlige replikker blev leveret med en gravitas, der fik Shakespeare til at ligne en pjanket skolekomedie.

Har man derudover behov for at genoplive ’True Detective’ sæson 2-pryglene, kan man læse med her. Trænger man derimod til et forsvar, bør man i stedet stryge her hen.

Annonce
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue