Se den vittige teaser for Duplass-brødrenes animerede dyreserie ’Animals’

Heste, katte, natsværmere, hunde, mus og duer. Dette sammensurium af både elskede og hadede dyr har alle det til fælles, at de er karakterer i Mark og Jay Duplass’ nye animerede serie ’Animals’, som får premiere på HBO Nordic 5. februar. Den første trailer er landet og er forvirrende interessant.

Serien er en ekstra godte fra Duplass-brødrene, der til februar også har premiere på anden sæson af deres roste serie ’Togetherness’. Og det står klart ud fra denne lille trailer, at også ’Animals’ er et besøg værd.

Et energisk rock-soundtrack introducerer diverse dyrearter, som alle residerer i New York. Hvad det specifikt drejer sig om, er ikke til at spå om, men i hvert fald deler en due sine frustrationer over at have noget galt i halsen. Det ser sjovt og anderledes ud.

Seriens dyrestemmer består af blandt andet Molly Shannon, Rob Corddry, Nick Kroll og Jason Mantzoukas.

Annonce