Se traileren til årets horror-oplevelse ’The Witch’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’The Witch’ havde premiere på Sundance Film Festival, hvor den blev modtaget med stående ovationer – i hvert fald blandt dem, der ikke havde lukket øjnene for længst. Det er Robert Eggers debutspillefilm, og den skulle være grusomt skrækindjagende, hvilket traileren da også indikerer.

Filmen foregår i et gudfrygtigt og heksehysterisk New England omkring 1630’erne. En bonde flytter med sin kone og fem børn til et forladt sted omkredset af en mørk og urovækkende skov. Mærkelige hændelser indfinder sig i form af onde dyr, døende afgrøder og et besat barn, hvilket teenage-datteren Thomasin klandres for. Familien stempler hende som heks og straffer hende.

Den lavmælte, dunkende musik skaber paranoia i traileren, mens pigens hviskende ord bliver mere og mere intense. Traileren er helt elementært foruroligende – og er der noget mere klamt end besatte dyr?

Filmen har endnu ikke fået en dansk premieredato, men mon ikke den kommer i kølvandet på indie-horror-successer som ’It Follows’ og ’The Badabook’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af