Se traileren til Werner Herzogs film om, hvad den teknologiske udvikling gør ved os

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Allerede fra trailerens første sekund er der ingen tvivl om, at vi har med en Werner Herzog-film at gøre. En engelsktalende stemme med tung tysk accent? Det er ikke til at tage fejl af.

Hans nye dokumentar hedder ’Lo and Behold: Reveries of the Connected World’, der ser på den teknologiske udviklings konsekvenser, og hvad det betyder nu og i fremtiden, at vi altid er online. Herzog ejer ikke selv en mobil og anvender ifølge Deadline.com kun computeren til email og Google Maps, og i den nye film lancerer han sig selv som en udefrakommende, der kan se på teknologien med større klarsyn.

Herzog er en af tysk films grand old men og har i den grad formuleret sin egen stil, især i dokumentargenren. De senere år har især ’Grizzly Man’ om en indbildsk bjørne-elsker og ’Into the Abyss’ om en amerikansk fange på dødsgangen demonstreret hans nysgerrige tilgang til virkelighedens mærkværdige koncepter og deres relation til menneskene omkring dem.

‘Loe and Behold: Reveries of the Connected World’ får premiere på Sundance Film Festival inden længe. Der er endnu ikke lyd om en dansk premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af