Fræk superhelt, Redmayne på dansk og Oscar-darlings på stribe: De her film skal du se i februar

Oscar-showet nærmer sig, og det er garanti for en spændende måned i de danske biografer. Når man topper det op med et par store blockbusters og en dansk modelfilm, har vi med den måske bedste biografmåned på året at gøre.

1. ’Zoolander 2’

Ben Stillers ikoniske modelkomedie ’Zoolander’ fra 2001 var gennemført sjov. Stillers torskedumme, men gudesmukke Derek Zoolander med et hjerte af guld i perfekt samspil med den velskårede buddhist-model Hansel (Owen Wilson) var noget nær et pletskud.

Nyheden om efterfølgeren vakte derfor stor glæde, og nu er den lige om hjørnet. Zoolander og Hansel indser, at de er knap så hotte i modelverdenen lige nu, men til gengæld er de ideelle til at bekæmpe en ond sammensværgelse, der dræber verdens smukkeste mennesker, fra Justin Bieber til Usher.

Ligesom sin forgænger er filmen fyldt til randen med stjerner som Penélope Cruz, Benedict Cumberbatch (som kontroversiel transperson) og Kristen Wiig. Og selvfølgelig mestermodeskurken over dem alle, Will Ferrells Mugatu.

Bliver Magnum-blikket fornyet? Kan Zoolander stadig dreje til venstre? Vi kan ikke vente med at få svarene.

Filmen får premiere 11. februar.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold