George Clooney afslører plottet for ‘Suburbicon’ — stjernebesat samarbejde med Coen-brødrene

George Clooney afslører plottet for ‘Suburbicon’ — stjernebesat samarbejde med Coen-brødrene

George Clooneys samarbejde med Coen-brødrene spænder som bekendt over mange film, og tilbage i oktober blev det annonceret, at samarbejdet nu blev udvidet, således at Clooney ville instruere ‘Suburbicon’ — en noir-krimi sat i 50’erne, som Coen-brødrene har arbejdet på i over et årti og, i første omgang, selv havde planer om at instruere.

Julianne Moore og Matt Damon var tilbage i oktober stadig i forhandlinger, men deres deltagelse er nu bekræftet i filmen, hvis plot Clooney nu, ifølge TheWrap.com, altså har løftet lidt af sløret for.

Coen-brødrene har skrevet manuskriptet til filmen, som foregår i den stille forstadsby Suburbicon, hvor »det bedste og værste ved menneskeheden reflekteres gennem tilsyneladende almindelige menneskers handlinger«, skriver TheWrap.com. »Da et indbrud udvikler sig dødeligt, tyer en ellers picture-perfect familie til afpresning, hævn og og forræderi«.

Hvornår ‘Suburbicon’ lander i biograferne, står endnu ikke klart, men i og med optagelserne endnu ikke er påbegyndt, vil en 2017-premiere være mest sandsynlig. Clooney er inden da aktuel med et andet samarbejde med Coen-brødrene, ‘Hail, Caesar!’, som har premiere den 18. februar, samt med Jodie Fosters ‘Money Monster’, som får premiere den 19. maj.

Udover Julianne Moore og Matt Damon er en anden gammel kending af Coen-brødrene, Josh Brolin, i forhandlinger om at spille med i ‘Suburbicon’, men hans deltagelse er endnu ikke på plads.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af